JEG ER CERTIFICERET STYLECOACH FRA STYLEWISE ACDEMY, HOS DEN ANERKENDTE STYLIST OG MASTERCOACH, TINI OWILD.


MODE, STIL OG DETALJER HAR ALTID INTERESSERET MIG OG MIN PASSION ER NETOP AT SÆTTE DISSE TING SAMMEN TIL EN HØJERE ENHED.


FOR MIG HANDLER DET IKKE KUN OM PÅKLÆDNING, MEN I LIGE SÅ HØJ GRAD OM PERSONLIGHED - ALLE ER FORSKELLIGE. DERFOR SÆTTER JEG EN ÆRE I AT GØRE EN FORSKEL FOR DEN ENKELT PERSON.

JEG HAR FLAIR FOR AT SE MINE KUNDERS BEHOV OG ØNSKER, OG JEG VED, HVAD DER VIRKER. FOR MIG HANDLER DET OM AT KUNDEN ER I CENTRUM OG AT ALLE FÅR DEN BEDSTE OPLEVELSE - OG DET BEDSTE FREM I SIG SELV.

Følg mig på facebook og Instagram og få inspiration, med nyheder, tips, event, giveaway mm. 

fullsizeoutput_212f_edited_edited.jpg
 

HVAD SIGER KUNDER

"Trine har været rigtig god til at hjælpe mig omkring de problemer med tøjsammensætning, som jeg har haft. Det har været guld værd at lære om min stilkerne og hvordan jeg kan mine den med andre stilarter. Jeg har fået mere mod på at eksperimentere og så er jeg blevet bedre til at undgå fejlkøb, da jeg nu ved, hvad der klæder mig bedst. Alt i alt har det været en superskøn oplevelse at lukke Trine ind i mit klædeskab :)

Rikke

"Jeg følte mig fuldstændig tryg og at Trine så mig som den person, jeg er. Hun fandt frem til kernen af den stil jeg gerne vil fremstå i og jeg føler mig stadig helt som mig selv."

Marianne

"Trine lærte mig at der ikke skal meget til før jeg følte mig kvindelig og feminin. Bare nogle få accessories og det bedste af det hele er at jeg ikke behøvede at udskifte hele min garderobe"

Gitte

 
IMG_3899.JPG

IT'S YOUR TIME TO SHINE 
YOU'RE WORTH IT!